Tandarts in Gezondheidscentrum De Haak

Tandarts A. van Luijk

Schoolstraat 32
Almere Haven
Tel: 036-5313044
E-mail: zie hiernaast
Website: zie hieronder

Over de praktijk

Tandarts Aad van Luijk heeft een algemene praktijk in gezondheidscentrum De Haak in Almere Haven, met een grote gratis parkeergelegenheid er tegenover.

We doen alle behandelingen voor jong en oud, zie  www.tandartsvanluijk.nl 

Veel ervaring hebben wij in de moeilijke volledige prothesen, ook op implantaten. Wie sukkelt met een kunstgebit kan bij Aad van Luijk terecht. De lastigste gevallen behandelt hij in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in het Flevoziekenhuis. Zie www.flevoziekenhuis.nl/centrum-bijzondere-tandheelkunde.

Bleken van tanden heeft zijn speciale aandacht. hij heeft hierover veel lezingen en cursussen gegeven en ook een boek geschreven.

De laatste jaren maakt Aad van Luijk veel anti snurk apparaten (Mandibulaire Repositie apparaatjes, zie www.apneupagina.nl ) in nauwe samenwerking met het Flevoziekenhuis. Als enige in Flevoland is hij gecertificeerd en ook geaccrediteerd door de NVTS www.nvts.nl waardoor hij met Agis /Achmea/Zilveren Kruis een overeenkomst heeft voor het maken van een MRA zonder bijbetaling.

MRA's worden alleen door de verzekeraars vergoed als u 5 of meer keer per uur een ademstilstand heeft tijdens de slaap. Dit kan onderzocht worden met een kastje dat u mee naar huis krijgt van de KNO arts of de longarts in het Flevoziekenhuis.

Openingstijden

De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.30 uur tot 13.00 uur op telnr. 036-5313044. Ruime (vrachtwagen)parkeergelegenheid tegenover.

Voor spoedgevallen buiten deze tijden belt u de Doktersdienst tel.0900-1515. We werken dagelijks van 8.30 tot 17.15 uur.

Inschrijven per telefoon of via de website www.tandartsvanluijk.nl of email info@tandartsvanluijk.nl

  • Geen bestanden gevonden