Tandarts in Gezondheidscentrum De Haak

Tandarts A. van Luijk

Schoolstraat 32
Almere Haven
Tel: 036 5313044
E-mail: contact@tandartspraktijkvanluijk.nl

Over de praktijk

Tandarts Aad van Luijk heeft een algemene praktijk in gezondheidscentrum De Haak in Almere. Recent heeft hij de praktijk overgedragen aan zijn zoon Jonathan van Luijk, maar Aad blijft nog wel 2 dagen in de praktijk werken.

We doen alle behandelingen voor jong en oud, zie www.tandartspraktijkvanluijk.nl 

 

Veel ervaring hebben wij in de moeilijke volledige prothesen, ook op implantaten. Wie sukkelt met een kunstgebit kan bij Aad van Luijk terecht. De lastigste gevallen behandelt hij in het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde in het Flevoziekenhuis. Zie www.flevoziekenhuis.nl/centrum-bijzondere-tandheelkunde.

 

Bleken van tanden heeft zijn speciale aandacht. hij heeft hierover veel lezingen en cursussen gegeven en ook een boek geschreven.

 

De laatste jaren maakt Aad van Luijk veel anti snurk apparaten (Mandibulaire Repositie apparaatjes, zie http://www.apneupagina.nl , in nauwe samenwerking met het Flevoziekenhuis. Als enige in Flevoland zijn vader en zoon Van Luijk gecertificeerd en ook geaccrediteerd door de NVTS ( https://nvts.nl/vind/uw_tandarts ) waarbij hij met Agis /Achmea/Zilveren Kruis een overeenkomst heeft voor het maken van een MRA zonder bijbetaling.

 

MRA's worden door alle verzekeraars vergoed uit de basisverzekering als u 5 of meer keer per uur een ademstilstand heeft tijdens de slaap. Dit kan onderzocht worden met een kastje dat u mee naar huis krijgt van de KNO arts of de longarts van het Flevoziekenhuis.

Openingstijden

De praktijk is dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.30 uur tot 16.00 uur op telnr. 036-5313044. We werken dagelijks van 8.30 tot 17.15 uur.

Voor spoedgevallen buiten deze tijden belt u de Mondzorg Poli Almere: 036-3035290 

Inschrijven per telefoon of via de website www.tandartsvanluijk.nl of email info@tandartsvanluijk.nl

Ruime parkeergelegenheid tegenover.

  • Geen bestanden gevonden