Verwijspraktijk voor Parodontologie en Implantologie Almere

Parodontoloog J. Steinfort

Randstad 21-75
Almere Stad
Tel: 036-5344362
E-mail: info@paro-almere.nl
Website: www.paro-almere.nl

Over de praktijk

De Verwijspraktijk voor Parodontologie en Implantologie Almere is gevestigd in gebouw Tandstad, waar zich meerdere tandheelkundige disciplines (oa. tandtechniek) onder een dak bevinden. Er werken twee parodontologen:dr. Joop Steinfort, tandarts, parodontoloog NVvP, implantoloog NVOI en Stanley Tjoa, MSc, tandarts, parodontoloog NVvP. Daarnaast werken in de praktijk 6 mondhygienisten.

De praktijk is gespecialiseerd in de diagnoses en behandelingen met betrekking tot tandvlees, kaakbot en ontstekingen daarvan en in het plaatsen van implantaten het maken van kronen, bruggen of protheses op deze implantaten.

In de praktijk worden patienten behandeld op doorverwijzing door hun eigen tandarts of mondhygieniste. Deze wordt via uitvoerige correspondentie op de hoogte gehouden.

Veel uitgebreide informatie over ons vak, onze praktijk en wat wij eventueel voor u doen kunnen, vindt u op onze website:   www.paro-almere.nl

 

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30-12.45 en van 13.30-17.00 uur; tevens maandag en woensdag 18.00-21.00 uur

  • Geen bestanden gevonden